Ед Шийрън подготвя нов албум и отрича за връзка с Тейлър Суифт

Pinterest LinkedIn +

Британският фолк/поп изпълнител Ед Шийрън (Ed Sheeran) обяви, че вече подготвя своя втори албум, който трябва да излезе на 17 февруари 2014 година.

"Все още не знам дали ще има някакви колаборации вътре. Измислил съм и име на албума, но не мога да го кажа още. Само ще кажа, че не започва с буква", казва Шийрън, чийто първи албум носеше името "+".

Британецът отрече да има любовна връзка с американската кънтри поп звезда Тейлър Суифт (Taylor Swift). Преди церемонията по раздаването на Британските музикални награди (Brit Awards) бе потвърдено, че двамата са стояли до 4 часа сутринта в хотелската стая на Шийрън.

"Връзката ни с Тейлър е изцяло платонична, просто сме много добри приятели, които обичат да записват заедно музика", казва още Шийрън, който участва в едно парче от албума на Тейлър - Red.

Британският музикант споделя, че няма да свири по концерти никакви нови парчета, тъй като иска феновете му да ги чуят, когато са напълно готови. Шийрън издаде само едно заглавие на песен от предстоящия му албум - Photograph.

Сподели.