EA Sports обяви FIFA 14 Ultimate Team: World Cup

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че само преди месец пусна самостоятелна игра, посветена на предстоящото световно първенство по футбол в Бразилия - 2014 FIFA World Cup Brazil – EA подготвя за издаване и допълнителен режим за FIFA 14, обвързан изцяло с шампионата на планетата.

FIFA 14 Ultimate Team: World Cup ще може да бъде свален като безплатен ъпдейт за Xbox 360/One, PS3/4, Xbox и PC на 29 май 2014 година.

Колкото и объркано да звучи, FUT World Cup няма да е свързан със съществуващия Ultimate Team – той ще бъде напълно автономен във всеки аспект, което означава, че играчите няма да имат възможността да използват футболисти от настоящите си Ultimate Team отбори във FUT World Cup и обратното – играчите, отключени в новия режим, няма да могат да бъдат трансферирани в оригиналния Ultimate Team.

Добавянето на играчи от 32-те национални отбора, участващи на Мондиал 2014, към FUT World Cup, ще става възможно чрез закупуване на FUT World Cup пакети или чрез FIFA Points (които се купуват с истински пари), или чрез монети.  Всеки такъв пакет ще включва и free gold pack, който ще може да бъде използван в обикновения Ultimate Team.


Сподели.