EA анонсира NHL 15 за PS3, PS4, Xbox 360, Xbox Onе

Pinterest LinkedIn +

NHL 15 ще бъде първата игра с версии за конзолите от най-ново поколение – PS4 и Xbox One – и, логично, ще се отличава от предишните игри, лицензирани от Националната хокейна лига на САЩ, както във визуално отношение, така и на ниво физическа емулация.

EA анонсира заглавието, което трябва да излезе през есента на 2014 година, разкривайки кои ще са най-съществените подобрения, направени по играта. На физично ниво играчите ще почувстват разликата при сблъсъка на всички играчи на леда и в поведението на шайбата, а на геймплейно – най-вече в по-добрата преценка и адекватни действия на AI и новите възможности за контрол на шайбата чрез десния джойстик.

Играта ще използва технологията, залегнала в EA Sports UFC, благодарение на което играчите ще изглеждат още по-живи, ще предложи подобрени спортни съоръжения и над 9000 индивидуални модела на хора от публиката.

Почти всички подобрения от изброените дотук се отнасят само до PS4 и Xbox One версиите, докато новият коментарен екип, с който ще разполага NHL 15 благодарение на партньорството на EA с NBC и който включва Майк Емрик, Еди Олсик и Рей Фераро, ще бъде на разположение и на PS3/Xbox 360 играчите. Феновете са тези, които ще определят хокейната звезда на обложката на NHL 15 чрез онлайн гласуване, което вече е в ход.


Сподели.