Две Златки никога не стигат! Червената Златка спечели Miss Bad Girl 2013 (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

35-годишна пловдивчанка спечели тазгодишното издание на конкурса за красота и сексапил Miss Bad Girl, проведен в последния уикенд на юли в Слънчев бряг. Нейното име е Златка Кисьова, а прозвището, с което има всички шансове да застигне известността на две свои съименнички, които нямат нужда от представяне, е Червената Златка.

Тя бе предпочетена от журито, председателствано от Мис България 2011 Ваня Пенева, която в момента се изявява като ментор в телевизионното реалити Мис България 2013 по TV 7, пред 23-годишната професионалната танцьорка от Бургас Ана Койчева, която завърши втора, и 18-годишната софиянка Бриджит Андреева. Решаваща дума за класирането на кандидатките имаха и поп-фолк звездите Галена и Андреа.

Спечелвайки четвъртото издание на конкурса Miss Bad Girl, Златка Кисьова наследи короната от миналогодишната победителка Ивелина Прунова, която е последната корица на Playboy. Въпреки че е женена и има дете, едва ли ще мине много време преди Червената Златка също да изгрее на корицата на това или на някое друго мъжко списание.

Сподели.