Дуа Липа планира да пусне собствена модна линия

Pinterest LinkedIn +

Нашумялата певица Дуа Липа превърна името си в търговска марка с идея да създаде собствена модна линия и козметична серия.

22-годишната звезда, която доминира тази година на музикалните награди "БРИТ", разкри, че ще насочи вниманието си към света на модата. 

"За Дуа годината беше страхотна, особено след като спечели наградата за най-добър дебют. Пускането на собствена линия дрехи, парфюми или грим ще я направи богата", коментира източник на списание "Сън"

Родената в Албания поп звезда има 1,6 милиона последователи в Туитър и 7,5 милиона последователи в Инстаграм. Тя иска да използва тези платформи, за да популяризира продуктите си пред феновете, и е убедена, че нейният уникален стил ще вдъхновява хората.

"Дуа има много млади фенове, които я следят в социалните медии, и знае, че има пазар, който ще поеме нейните продукти", допълва източникът.

Красавицата се убеди в одобрението на своите последователки и призова момичетата да "поемат света" в речта, която произнесе при получаването на наградата си БРИТ".

Сподели.