Drive Angry 3D: снимки, постери и трейлър

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и секссимволът Амбър Хърд (Amber Heard) си партнират в новия фентъзи блокбъстър на режисьора Патрик Лусиер (Patrick Lussier) - Drive Angry.

Както и досега, Патрик Лусиер не изневерява на стила си да реализира ефектни и наситени с впечатляваща визия филми, като и този път активно се доверява на технологиите.

Лентата Drive Angry, в която героят на Кейдж бяга от ада, за да отмъсти за смъртта на новородената си дъщеря, е заснета изцяло с триизмерни камери по подобие на революционния "Аватар" (Avatar) на Джеймс Камерън (James Cameron).

В сюжетната линия пък преобладават хорър елементите, с които Лусиер направи име - в заглавия като Dracula 2000, Cursed, The Eye и My Bloody Valentine, но за разлика от горепосочените, в Drive Angry кастът действително впечатлява.

Компания на Никълъс Кейдж и Амбърд Хърд правят още Били Бърк от "Здрач" (The Twilight Saga), Уилям Фичнър (William Fitchner) от The Dark Knight, Дейвид Морс от Disturbia, както и Тод Фармър, с който Патрик Лусиер работи в предишния си проект My Bloody Valentine.

Oфициалната премиера на Drive Angry е предвидена за средата на февруари, а в България - през март. Дотогава можете да разгледате кадри от филма, постер и официален трейлър.

Сподели.