Драматично проблемен старт за Assassin's Creed: Unity

Pinterest LinkedIn +

Катастрофалният старт на Assassin's Creed: Unity в Северна Америка наложи предприемането на непопулярни, радикални за Ubisoft мерки, чрез които компанията се надява не просто да отстрани най-сериозните грешки и дефекти в поведението на играта, но да запази доверието на играчите, които подложиха производителя на яростна критика.

Сред тях е стартирането на лайв блог, чрез който се разпространява информация за хода на работата по отстраняването на бъговете, сред които са пропадането на главния герой в играта – Арно – през пода, блокирането при присъединяване към co-op сесия, забавянето при зареждане на главното меню и програмна грешка, в резултат на която Арно се оказва заклещен в каруци със сено.

Сред останалите по-сериозни проблеми, които трябва да бъдат отстранени на първо време, са тези с рендването на кадри, с графиките и колизията, с организирането на co-op мачове и с Helix Credits. И ако това не е достатъчно, платформата на Ubisoft Uplay търпи периодични сривове, а Assassin's Creed: Initiates, чрез която се отключва in-game съдържание, е недостъпна за много играчи.

Ubisoft обещава на играчите ранен достъп до някои от следващите си игри като компенсация за провала на дебюта на Unity.


Сподели.