Dolce & Gabbana обличат Bruno Mars на предстоящото му световно турне

Pinterest LinkedIn +

Костюмите, с които Bruno Mars ще излиза на сцената в следващите девет месеца, през които ще осъществи своето второ световно турне, са дело на прочутите италиански дизайнери Доменико Долче (Domenico Dolce) и Стефано Габана (Stefano Gabbana).

"Стилът и музиката на Bruno са толкова еклектични, че често черпим вдъхновение директно от неговата работа, за да създадем визия, която едновременно е тясно свързана с неговия личен вкус, но и пропита с ДНК-то на Dolce & Gabbana" казват дизайнерите в официално изявление.

"С времето успяхме да изградим с него връзка, основана на абсолютно взаимно доверие, което ни позволява да творим и работим заедно в атмосфера на пълна хармония."

Броени дни преди старта на турнето на 22 юни 2013 г. дизайнерите бяха осъдени на 20 месеца затвор, но най-вероятно ще изтърпят присъдите си под домашен арест и това няма да попречи на творческите им планове.

Гардеробът на Mars за неговото The Moonshine Jungle Tour ще включва черни смокинги и бели ризи с логото на прочутата италианска марка.

В средата на всеки концерт феновете могат да очакват да видят R&B артиста в яркочервен костюм и риза с принт на оцелот. От 1 юли до 15 август шоуто на Mars ще бъде подгрявано от британската звезда Ели Гулдинг (Ellie Goulding), чийто предпочитан дизайнер е Тиери Мюглер, а любим стил - този от 20-те и 30-те години на XX в.

Сподели.