"Доктор Стрейндж 2" потвърждава слуховете за илюминати с нов тийзър

Pinterest LinkedIn +

"Marvel" не винаги потвърждава догадките, които феновете си правят въз основа на трейлърите. В случая с „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“ ("Doctor Strange in the Multiverse of Madness") обаче филмовото студио прави точно това. От последния тийзър за предстоящия филм става ясно, че в някакъв момент от филма Стивън Стрейндж ще се занимава с илюминати.

В комиксите илюминатите са потайна група от супергерои, работещи задкулисно. В нов тийзър, публикуван във вторник сутринта, виждаме как Стрейндж влиза в доста позната зала за срещи. Този път обаче Мордо зловещо обявява: "Сега илюминатите ще се срещнат с Вас".

Тийзърът на „Доктор Стрейндж 2“ обаче не разкрива кой ще изпълнява тази роля. Разбира се, според мнозина един от илюминатите ще бъде професор Ксавие (в ролята Патрик Стюарт), тъй като по-ранен трейлър привидно разкри гласа му, а самият Стюарт по-късно потвърди с половин уста, че това всъщност е той.

Продължението на „Доктор Стрейндж“ е свързано с мултивселената на "Марвъл". Във филма ще бъде включен и LGBTQ+ персонаж, което стана причина лентата да бъде забранена в Саудитска Арабия. Премиерата на "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" предстои на 5 май 2022 г.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.