22 Май 2019, 19:44

"Доктор Хаус" е зад решетките! Осми сезон на хитовия сериал стартира по Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

Любимецът на милиони зрители, д-р Хаус (House M.D) се завръща в ефира на Нова ТВ с дългоочаквания и премиерен за България осми сезон на едноименния сериал. Все така брутално откровен и язвителен, но и безупречен в диагнозите си, той ще продължава да разгадава медицински мистерии и да спасява човешки животи.

Началото е от 20:00 часа на 6 февруари, като хитовата медицинска сага ще се излъчва от понеделник до сряда всяка седмица в същия часови пояс. Какво обаче предстои за Хаус в новия сезон?

Минали са няколко месеца, след като той нахлу с автомобила си в дневната на д-р Къди в последния епизод на седми сезон. Сега любимият ни персонаж излежава присъда в изправителния център в източен Ню Джърси под зоркото наблюдение на полицейски надзирател. Впоследствие престоят му там ще бъде прекъснат от спешен медицински случай, който ще го върне отново в университетската болница "Принстън Плейнсбъроу". Хаус ще открие, че обстановката и йерархията в отдела за диагностика значително са се променили в негово отсъствие.

При необичайното си завръщане ексцентричният доктор, чийто персонаж се изпълнява от звездата Хю Лори (Hugh Laurie), е принуден да въведе нови методи на управление и да се справи с промените в екипа си. В разгадаването на медицинските мистерии ще му помагат две нови попълнения в лицето на д-р Чи Парк (Шарлийн Йи) и чаровната д-р Джесика Адамс (Одет Анабел), с която Хаус се запознава в затвора.

Участието си в сериала продължават и неврологът, д-р Ерик Форман (Омар Епс), пластичният хирург, д-р Крис Тауб (Питър Джейкъбсън), хирургът, д-р Робърт Чейс (Джес Спенсър), както и довереникът и добър приятел на Хаус – д-р Джеймс Уилсън (Робърт Шон Ленард).


Сподели.