Доживяхме ли секс сцена между Анджелина и Джони Деп?! Да, според Life&Style!

Pinterest LinkedIn +

След като преди броени седмици научихме, че два от най-големите секссимволи в киното ще заснемат първия си общ филм, сега логично въпросите се насочиха към това дали ще имат и първата си съвместна еротична сцена.

От екипа на The Tourist не са издали никаква информация в тази насока, но пък за сметка на това популярното списание Life&Style е дотолкова убедено в това, че директно обяви и подробности за интимния епизод.

Според изданието, Деп (Johnny Depp) и Джоли (Angelina Jolie) ще се награбят в сцена под душа, която обещава да надмине по еротизъм дори култовата сцена на актрисата с Антонио Бандерас от Original Sin (2001).

Засега новината не е потвърдена от двете главни действащи лица или техни представители, но като се има предвид, че по сценария те играят бивши гаджета, сме склонни да се доверим на изданието на сляпо...

Секси ли е Джони Деп - в снимки >>

Секси ли е Анджелина - в снимки >>

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.