Doctor Who comes to Minecraft Xbox 360 Edition (Doctor Who Skins Pack Vol.1 Gameplay Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Explore, build & conquer Разработва: Mojang Издава: Microsoft Платформи: Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014 Не мигвайте, защото ще го изпуснете! Докторът се телепортира в света на Minecraft и вече е достъпен за Xbox 360 играчите след допълнителното му сваляне от Marketplace срещу 2EUR (скоро и за Xbox One). Както подсказва името му Doctor Who Skins Pack Vol.1, разширението не включва всички доктори, тъй като е първата от най-малко две части. В тази част са компилирани общо 54 скина, шестима от докторите, начело с Дванадесетия доктор (на Питър Капалди), настоящата му компания Клара, както и предишният Tardis екип, включващ Ейми, Рори и 11-тия доктор – на Мат Смит. Doctor Who Skins Pack е създаден по лиценз да BBC Worldwide и бе обявен за конзолите на Microsoft непосредствено преди финализирането на сделката между компанията и създателите на световния феномен – шведското студио Mojang. Това обяснява ексклузивния рилийз на този add-on за Xbox, а дали той е огран

Жанр: Explore, build & conquer Разработва: Mojang Издава: Microsoft Платформи: Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014

Не мигвайте, защото ще го изпуснете! Докторът се телепортира в света на Minecraft и вече е достъпен за Xbox 360 играчите след допълнителното му сваляне от Marketplace срещу 2EUR (скоро и за Xbox One).

Както подсказва името му Doctor Who Skins Pack Vol.1, разширението не включва всички доктори, тъй като е първата от най-малко две части. В тази част са компилирани общо 54 скина, шестима от докторите, начело с Дванадесетия доктор (на Питър Капалди), настоящата му компания Клара, както и предишният Tardis екип, включващ Ейми, Рори и 11-тия доктор – на Мат Смит.

Doctor Who Skins Pack е създаден по лиценз да BBC Worldwide и бе обявен за конзолите на Microsoft непосредствено преди финализирането на сделката между компанията и създателите на световния феномен – шведското студио Mojang.

Това обяснява ексклузивния рилийз на този add-on за Xbox, а дали той е ограничен във времето и може да се очаква издаването му за PS3, PS4 и предстоящата Vita версия на играта, предстои да стане ясно.


Сподели.