Джос Уидън все още ядосан на Warner Bros. заради Wonder Woman

Pinterest LinkedIn +

Днес Джос Уидън (Joss Whedon) царува на трона на Marvel, след като през 2012 г. The Avengers стана един от най-печелившите блокбъстъри в историята на киното.

Въпреки това режисьорът все още помни горчивината от отказа на Warner Bros. да бъде реализиран филм за една от най-култовите героини на DC Comics - Wonder Woman.

Пред Crave Online Уидън разкрива, че след огромния успех на The Avengers често се сеща за периода 2006-2007 г., когато студиото не му гласува доверие като режисьор.

"В началото имаше период, когато бях ядосан и ми идваше да кажа на Warner Bros "Хей, сещате ли се за всички случаи, когато ви казвах, че ще проработи? ТЕ ми повярваха и идеята наистина проработи!", казва "кралят на гийковете" в интервюто.

След това обаче допълва, че с Marvel Studios му е провървяло и вече почти е преживял всички негативни събития от онези години, тъй като има предостатъчно ангажименти във вселената на Marvel.

Последният филм на Джос Уидън е модерната адаптация на Much Ado About Nothing (Много шум за нищо) по едноименната комедия на Уилям Шекспир, а през 2015 г. предстои да излезе и дългоочакваният The Avengers 2.

Сподели.