Джони Деп води списъка на прекалено скъпите актьори в Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Джони Деп (Johnny Depp) продължава лошата си серия от последните година с едно от най-нежеланите "отличия" в Холивуд – това за най-незаслужено високоплатен актьор.

Според нова класация на Forbes през последните 12 месеца филмите му са изкарали средно по $2,80 за всеки долар, който му е платен. Което, от своя страна, е доста по-добре от миналата година, когато филмите му печелеха по-скромните $1,20 за всеки долар.

Информацията е базирана на последните 3 филма на Джони Деп – Alice Through The Looking Glass (Алиса в Огледалния свят), Black Mass (Черна служба) и Mortdecai (Мортдекай). 

В антикласацията го догонват актьорите Уил Смит (Will Smith), който изкарва $5 за всеки взет долар, Чанинг Тейтъм (Channing Tatum) с $6, Уил Феръл (Will Ferrell) с $6,5 и Джордж Клуни (George Clooney) с $6,7.

Изглежда обаче, че на Джони му предстои изкачване по стълбицата в следващите 1-2 години, тъй като се очаква дебютът на петото му превъплъщение като капитан Джак Спароу, а не трябва да се пренебрегва и ролята му във Fantastic Beasts And Where To Find Them (Фантастични животни и къде да ги намерим). 

В магическата лента, предистория на Хари Потър, той играе ролята на злия магьосник Гриндълуолд, който ще бъде сред главните персонажи в следващите 4 филма за Нют Скамандър (Еди Редмейн в ролята). 

Сподели.