Джони Деп се преби пиян пред фенове в Холивуд (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Богати, известни, красиви... дори и звездите не са застраховани от своите лични моменти на падение особено под влиянието на алкохола. От това пострада не кой да е, а най-скъпоплатеният актьор в света - Джони Деп (Johnny Depp).

След като в "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean) той непрестанно трябваше да се преструва на подпийналия чаровник капитан Джак Спароу, се оказа, че обратното му е доста по-сложно за изпълнение.

Комичната ситуация се разигра през уикенда, докато 48-годишният Джони Деп раздаваше автографи, излизайки от холивудския ресторант 25 Degrees. Напускайки заведението в определено приповдигнато настроение, той не пропусна да зарадва феновете си, но докато подписваше листа, загуби равновесие и се строполи на земята.

На помощ веднага му се притече придружаващият го приятел, който побърза да го вкара по най-бързия начин в автомобила си. 

Любопитното около цялата ситуация е, че по принцип Джони Деп е от звездите, които най-рядко попадат пред обектива на папараците, тъй като стриктно следи да е далеч от всякаква медийна шумотевица. Този път обаче, неволно попадна в челните заглавия на пресата.


Сподели.