Джони Деп отново ще бъде Лудия шапкар в Alice In Wonderland 2

Pinterest LinkedIn +

Джони Деп (Johnny Depp) е в центъра на събитията през последните две седмици, както със злополучния The Lone Ranger (Самотният рейнджър), така и с няколко новообявени проекта, които му предстоят.

Три години след премиерата на Alice In Wonderland (Алиса в страната на чудесата) става ясно, че актьорът ще вземе участие и в предстоящо продължение на филма, което ще бъде режисирано от Джеймс Бобин (James Bobin).

Според Deadline сделката е част от нов договор между Деп и Disney, който ще позволи на актьорa да продуцира филми за студиото, което стои зад финансовите провали The Lone Ranger и John Carter (Джон Картър от Марс).

Alice In Wonderland, от друга страна, събра над $1 млрд. долара в световен мащаб, което обяснява в някаква степен решението на Джони Деп да се завърне към ролята на Лудия шапкар.

Междувременно звездата наскоро потвърди участието си във филмовата адаптация на Mortdecai, в който ще изиграе ролята на богат любител на изкуството, тръгнал по следите на открадната картина.

Проектът се очаква в киносалоните през 2014-2015 г., като преди това на Деп му предстоят ангажименти в sci-fi драмата Transcendence, както и в мюзикъла на Disney - Into the Woods.

Сподели.