Джони Деп и Амбър Хърд се разведоха, актьорът едва не отрязва пръста си при пореден спор

Pinterest LinkedIn +

Свърши се! Джони Деп и Амбър Хърд успяха да постигнат споразумение за развода си часове преди да се наложи да се видят в съда за изслушване.

Според запознати Хърд е оттеглила документите, в които твърди, че й е било упражнявано домашно насилие от известния актьор, и са се договорили той да й изплати 7 млн. долара. Бившите съпрузи се събраха за последен път за създаването на изявлението, потвърждаващо развръзката на любовната им история.

"Нашите отношения бяха изключително пламенни и на моменти доста бурни, но винаги любовта е била на първо място. Нито една от страните не е обвинила другата в нерегламентирани печалби. Никой никога не е имал намерение за физическа или психологическа вреда. Амбър желае на Джони всичко най-добро. Тя ще дари парите за благотворителност."

Договорката идва няколко дни след като в мрежата се разпространи кратък клип, проследяващ поредния скандал между двамата, от който Деп излиза с почти отрязан пръст.

Според слуховете тежката травма е наложила отлагането на снимките на филма Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат), който ще излезе през 2017 г.


Снимка, публикувана от Us Weekly (@usweekly) на

Сподели.