Джони Деп и Амбър Хърд отново са заедно?

Pinterest LinkedIn +

След като преди броени дни стана ясно, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт окончателно са сложили край на драматичната си връзка, друга гореща холивудска двойка даде нов повод за спекулации относно актуалния си статус, само че с обратен знак. Става дума за Джони Деп и Амбър Хърд, които ту са заедно, ту не са. Или поне така излиза от хронологията на връзката им в таблоидите.

27-годишната актриса, която не крие своята бисексуалност, и 49-годишният й колега, оглавяващ класацията на IMBD за най-популярен актьор на първото десетилетие на XXI в., са били засечени заедно и фотографирани в близък план на излизане от ресторант в Западен Холивуд, Калифорния, на 22 май.

Заедно с тях на част от снимките е китаристът на Rolling Stones и близък приятел на Деп – Кийт Ричардс, изпълняващ ролята на негов баща в блокбъстърите At World's End и On Stranger Tides от касовата приключенска кино поредица Pirates of the Caribbean.

Според Just Jared Хърд и Деп са се качили в една и съща кола, докато Ричардс ги е придружавал само за вечерята.

Дали двамата актьори действително отново са заедно след предполагаемата раздяла, оставила звездата от The Lone Ranger с разбито сърце, вероятно е известно единствено на тях, а може би и на Ричардс, който надали ще проговори по темата.

Фактите обаче говорят, че Деп и Хърд най-малкото са много близки приятели. Преди около месец те отново бяха издебнати от папараци, успели да ги заснемат при посещението им на концерт на Rolling Stones, хванати ръка за ръка.

Сподели.