Джони Деп: Едва не ме уволниха от Pirates of the Caribbean

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има някой, който да не е съгласен с твърдението, че капитан Джак Спароу е най-популярното превъплъщение на топ актьора Джони Деп (Johnny Depp).

Изглежда обаче, че култовият му персонаж е предизвикал доста противоречиви мнения по време на снимките на Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Карибски пирати: Проклятието на Черната перла).

Според самия Деп продуцентите от Disney не възприемали ексцентричността на пирата, за която актьорът се вдъхновил от китариста на Rolling Stones - Кийт Ричардс (Keith Richards).

"Те не можеха да разберат какво правя. Всъщност се стигна дотам, че Disney искаха... искаха да ме уволнят. Дори в един момент планираха да сложат субтитри на филма.", коментира звездата пред Reveal.

За добро или за лошо, Disney в крайна сметка решават да се доверят на Деп, който засне още три филма за студиото, два от които спечелиха над $1 млрд.

Pirates of the Caribbean 5, който ще бъде режисиран от тандема Хоаким Рьонинг (Joachim Ronning) - Еспен Сандберг (Espen Sandberg), се очаква по кината през юли 2015 г.

Сподели.