12 Декември 2018, 16:26

Дженифър Лоурънс застава зад камера, има режисьорски амбиции

Google+ Pinterest LinkedIn +

Актрисата Дженифър Лоурънс планира следващия етап в кариерата си.

По време на събитие в Ню Йорк 27-годишната звезда сподели, че има режисьорски амбиции и разкри, че вече е подписала договор като изпълнителен продуцент на нова телевизионна поредица.

"С удоволствие бих режисирала. Мисля, че е важно да заставаме и зад камерата, да бъдем продуценти. По този начин бих имала по-голям контрол върху това кой ще бъде нает за дадена продукция и да се уверя, че ще има разнообразие във всичките ни филми", казва тя.

Въпреки че Лоурънс не дава подробности за предстоящите тв серии, според "The Hollywood Reporter" актрисата се е заела с проект, вдъхновен от движенията #MeToo, Time's Up. Той ще се фокусира върху проблемите, пред които се изправят съвременните жени.

Лоурънс винаги е говорила открито за правата на нежния пол. След като разбира, че е получила значително по-малък хонорар за участието си в "Американска схема" в сравнение с колегите ù Брадли Купър, Джеръми Ренър и Крисчън Бейл, звездата разпространява есе, с което призовава дамите да бъдат по-добри преговарящи.

"Когато хакнаха "Сони" и разбрах колко по-малко са ми платили, не се ядосах на "Сони". Ядосах се на себе си. Провалих се, защото спрях да се пазаря твърде рано", коментира актрисата.

Сподели.