Дженифър Лоурънс и Дарън Аронофски позираха за първи път като двойка (снимки)

Pinterest LinkedIn +

През последните дни Дженифър Лоурънс и Дарън Аронофски тъпчат червения килим на редица бляскави събития, на които промотират съвместната си продукция "Мама", но всячески избягват да застават един до друг.

Актрисата и именитият режисьор започнаха връзката си през септември 2016 г., като очевидно възрастовата им разлика от 21 години не влияе негативно на отношенията им (Дарън е на 48, а Дженифър − на 27 години). Едва 12 месеца след началото на романтичните им отношения двамата решиха да позират заедно на официално мероприятие.

Публикация, споделена от The Hunger Games (@cleverdeen) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Между нас има енергия. Поне аз я чувствам. Не знам какво мисли той за мен. Когато видях финалната версия на "Мама", тя ми напомни колко е брилянтен. Имала съм връзки, в които съм се чувствала объркана. Но никога не съм се чувствала така с него. Обикновено не понасям хора, които са завършили Харвард, защото те обичат да споменават това през две минути. Но той не е такъв", казва младата дама пред списание Vogue.

Дарън е познат с работата си по лентите "Черният лебед", "Пи", "Реквием за една мечта". През 2010 г. той развали петгодишния си годеж с Рейчъл Уайз, с която са родители на 11-годишен син. През 2014 г. слуховете свързваха Дженифър с Крис Мартин от групата "Coldplay", чиято бивша съпруга е актрисата Гуинет Полтроу.

Публикация, споделена от PEPLETALK.RU (@peopletalkru) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Публикация, споделена от JSLaw (@thebeautyof_jennifer_) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.