Дженифър Анистън става рекламно лице на козметична марка

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Дженифър Анистън отдавна е призната за една от най-елегантните и поддържащи се в отлична форма знаменитости и едва ли има моден бранд, който да не иска да я привлече за рекламно лице. През годините това направиха компании като SmartWater и L'Oreal, а сега е ред на Aveeno - едно от подразделенията на Johnson & Johnson, производител на козметика за кожа и коса.

За вече сключения договор между бранда и Анистън се заговори още миналото лято, но работата по първата й кампания за Aveeno едва сега започва.

"Вече можем да потвърдим, че Дженифър Анистън ще си сътрудничи с Aveeno. Ще видите резултата от колаборацията им по-късно тази година", обяви говорителят на 43-годишната актриса, която бе женена за Брад Пит в периода 2000-2005 г., а в края на миналата година се сгоди за друг свой колега - Джъстин Теру (Justin Theroux).

Сред досегашните рекламни лица на Aveeno е и друга актриса - Даниела ван Грас от култовата сапунена опера All My Children, излъчвана в продължение на повече от 40 години.

Анистън обаче безспорно е най-популярната не само в Америка, но и в цял свят знаменитост, която ще обвърже името си с продуктите на компанията. Звездата от хитовият ситком Friends има и собствен бранд в парфюмерийния бранш, на който е рекламно лице.

Сподели.