Джей Зи призна, че е изневерил на Бионсе

Pinterest LinkedIn +

В откровено интервю за списание "T Magazine" рапърът Джей Зи за пръв път призна, че е изневерил на съпругата си Бионсе. До изневярата го довел труден емоционален момент, който го е накарал да се отдръпне от нея и да потърси чужди ласки.

"Когато се правиш на корав, затваряш всички емоции. Дори и с жените се изключваш емоционално и не можеш да се свържеш с човека отсреща, с човека до теб... В моя случай затварянето е много дълбоко, което в един момент води до изневяра" − признава 47-годишният певец.

"Най-ужасният момент в една връзка е, когато видиш на лицето на другия човек болката, която ти си му причинил. Но терапията много ни помогна и аз израснах още повече, научих нови неща за нас" − разкрива още Джей Зи за трудностите в брака си. Звездната двойка се е подложила на терапия, която успява да предотврати развода им.

За решението да оправят проблемите си с Бионсе, вместо да се разделят, Джей Зи споделя: "Повечето хора, които имат проблеми, се разделят, а в около 50% от случаите се стига до развод, защото хората не могат да се гледат взаимно, след като някой се е провинил".

Едни от най-известните съпрузи в световния шоубизнес са използвали изкуството си като терапия и днес те изглеждат по-щастливи от всякога. Припомняме, че през юни родителите на 5-годишната Блy Айви приветстваха в семейството си и близнаците Руми и Сър Картър.

Сподели.