Джази хип-хоп вълната ни помете с Us3 в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

Една добра вечер се разгърна в препълнения Sofia Live Club от познавачи на качествения саунд на 28 октомври. Джази хип-хоп вълната Us3 помете БГ мащаба и тотално ни хипнотизира с МC лирикaта на Аkil Dasan и Oceous Maximus, които се рaздадоха и показаха правилната посока на глобалната политическа карта: "The people should not be afraid of the government, the government should be afraid of the people's".

Контактът на Us3 с феновете беше като приятелска прегръдка между стари приятели и избухна, припявайки "stop.think.run.", като публиката оцени подобаващо "хореографското" решение на групата да оставят инструментите си и да легнат на пода.

Бяхме свидетели на уникалните музикални изпълнения от брас секцията Bardon Allan - саксофон и Freddie Gavita - тромпет, виртуозното джази пиано на Mike Gorman и басиста Chris Dodd.

Един от най-големите хитове на Us3 - Cantaloop, беше сбъдната мечта на голяма част от феновете, които бяха призовани от Akil Dasan с думите: "Не се отказвайте от мечтите си, следвай те ги".

Ръцете горе, както обичат да приканват БГ звездите, някак си не беше нужно на никой, ръцете следваха ритъма на Cheat & Steal и дори безучастните слушатели повтаряха рефрена в ритъм.

Диалогът и постоянната комуникация с публиката вдигна публиката, която остана в ритъма на танца и след концерта, когато Oveous Maximus и Mike Gorman се сляха с феновете и продължиха партито с DJ First Rate, който откри с House of Pain и култовото Jump Around. DJ First Rate показа висша школа в скреч-драматургията, a усмивката и доброто му настроение заразяваха всички.

Сподели.