Disney представи бодрата смяна на Майли Сайръс и Селена Гомес - Бела Торн (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Очевидно в Disney не спят и трескаво се опитват да запълнят една ниша от шоубизнеса, която напоследък изглежда празна - тази за тийн певици.

Новото име от каталога на компанията се нарича Бела Торн (Bella Thorne). Все още едва на 16 години, американката вече натрупа популярност покрай ролята си в сериала Shake It Up.

Нейният певчески дебют е през 2011 година с Watch Me, когато е дуетно изпълнение, в което се включва и друга млада певица - Zendaya. В момента Disney подготвя почвата за първия солов албум на Бела Торн, озаглавен Call It Whatever, който ще излезе в средата на юли 2014 година.

Пилотният сингъл от него, който е едноименното парче, вече е факт, а към сладникавия поп е заснето и видео в традициите на стила - с много веселие, танци и флиртове.

Кариерата на много млади звезди стартира именно чрез компанията Disney. Най-популярни от тях напоследък са Майли Сайръс (Miley Cyrus) и Селена Гомес. Двете обаче преживяха пълна промяна и от захаросани пакостнички се превърнаха в секс символи.

Изглежда подобни са перспективите и пред предполагаемата нова любимка на тийнейджърите - Бела Торн, която върви по стъпките на друга млада надежда - Ариана Гранде (Ariana Grande).


Сподели.