Disney номинира Стив Джобс и Дик Кларк за Disney Legends 2013

Pinterest LinkedIn +

Стив Джобс (Steve Jobs), Джон Гудман (John Goodman), Дик Кларк (Dick Clark) и още известни личности с принос към наследството на Disney са сред номинираните за Disney Legends през 2013 г.

На специална церемония на 10 август, по време на D23 Expo 2013, за Disney Legends на годината ще бъдат провъзгласени общо осем влиятелни фигури от киното, телевизията и шоубизнеса.

"Осемте легенди, на които отдаваме чест тази година, помогнаха за създаването на някои от най-обичаните ни герои, както и на нови вълнуващи светове и атракции. През годините те забавляваха милиони хора и промениха представите за собствените ни възможности.", казва в официално изявление изпълнителният директор на студиото Боб Айгър (Bob Iger).

Отличията се раздават за 26-ти пореден път, като превърналата се в традиция кампания е започната от The Walt Disney Company през 1987 г.

През годините Disney Legends са били Кърт Ръсел (Kurt Russell), Тим Алън (Tim Allen), Фил Колинс (Phil Collins), Робин Уилямс (Robin Williams), Елтън Джон (Elton John) и много други.

Сподели.