Дискографията на The Beatles излиза на зелена USB ябълка

Pinterest LinkedIn +

Добра новина за почитателите на The Beatles - феновете на британските легенди ще имат възможността да прибавят нов и при това доста атрактивен продукт към своите ценителски колекции.

Каталогът с 14-те ремастерирани албума на прословутата четворка от Ливърпул ще бъде издаден на USB памет, която... приема формата на дръжчица на фалшива зелена ябълка.

Зад нестандартното устройство седят гигантите Apple Corps Ltd. и EMI Music, които в началото на декември пускат на пазара лимитирана серия от 30 хиляди зелени USB ябълки.

Феновете ще могат да се сдобият с необичайния плод срещу 200 паунда или 279 долара - от 7 декември във Великобритания и от 8-ми същия месец в САЩ.Освен преиздадените в цифров формат албуми на The Beatles, зелената USB ябълка ще съдържа още много информация, клипове, 13 документални филми за групата и др. Устройството е с памет от 16GB и е съвместимо както с Mac, така и с PC.

Ремастерираната дискография на The Beatles, която бе подготвяна в продължение на четири години от лондонското студио Abbey Road Studios, се появи на пазара през септември и едва за броени дни успя да предизвика истински бум сред меломаните, достигайки челни позиции в класацията за албуми на Billboard.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.