Димитър Върбанов от "Господари на ефира" започва собствено предаване

Pinterest LinkedIn +

Репортерът Димитър Върбанов се завръща със свое авторско предаване, което ще стартира днес, 8 декември 2018. Той започва свой проект със заглавие "Репортерът", който ще се излъчва по интернет. С него Върбанов, когото мнозина познават като бивш репортер на телевизионното предаване "Господари на ефира", ще продължи работата си на разследващ журналист.

"Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки. Започвам от там, докъдето спрях!", каза Димитър Върбанов при обявяването на авторското си предаване.

Предаването ще се излъчва в онлайн пространството, което така или иначе е бъдещето, а вече в някакъв смисъл – и настоящето на медиите. Рубриките в "Репортерът" ще целят да обхванат теми от местно и национално значение, разследвания, добри примери в обществото ни, кампании и инициативи! Екипът на предаването и самият водещ се ангажират да помагат по всякакъв начин на хората – с разследвания на реални проблеми, с асистиране и връзка с институциите, с административни и съпътстващи услуги и т.н.

Пилотният брой на предаването, което ще се излъчва на живо от паметника "Асеневци" във Велико Търново, започва навръх студентския празник 8 декември в 17 часа. Всеки, който е в Старата столица днес и има желание, може да гледа пилотното предаване от мястото на заснемането му. А останалите могат да го гледат тук: http://reporterat.bg/category/live/
Сподели.