Димитър Павлов сяда на стола на Бареков

Pinterest LinkedIn +

Водещият на "Форт Бояр" Димитър Павлов е заместникът на Николай Бареков в предаването "Тази сутрин".

"Просто трябва да свикна, че не трябва да се прибирам в толкова часа, а в толкова часа трябва да тръгна за работа. Това е доста сериозен ангажимент и в чисто физически план. Не сме вече на по 20, дето се вика, и трябва човек да се понаспива малко повече", сподели самият Павлов от ефира на сутрешния блок на bTV.

Новият водещ, който е добре познат на зрителите покрай изявите си в телевизионната игра "Това го знае всяко хлапе", шоуто "10-те най" и втория сезон на Dancing Stars, ще се присъедини към Ани Цолова на 1 март.Николай Бареков се раздели с екипа на bTV през ноември 2009 година, воден от желанието си да поеме по "самостоятелен път в отговор на неговите вътрешни журналистически терзания и убежденията му за развитието на медиите в глобален мащаб".

В екипа на сутрешния блок на конкурентната Нова телевизия - "Здравей, България", отскоро също се радват на нови попълнения. Никола Стойнов зае мястото на Милен Цветков до Лора Крумова, а журналистката Диана Найденова, която напусна "Станция Нова", пое собствена петъчна рубрика -
"Закуска за шампиони" в рамките на "Здравей, България".

Милен Цветков в интервю пред Avtora.com >>

Сподели.