Димитър от Big Brother гост в предаването Time Out

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя (14 ноември) в телевизионното предаване “Таймаут” ще гостува Димитър от Биг Брадър като специално за случая, водещият Киро и компания са му подготвили пародия на шоуто в което Димитър участва с многозначителното име Кибик Брадър.


В предаването ще бъде излъчено и първото българско меш-ъп парче – микс от две различни песни и клипа, стил който напоследък се радва на широка популярност по цял свят. Меш-ъпа е между парчетата на Румънеца и Енчев “Пипни ме тук” и “Твоето име” на Ваня Щерева, а автор на микса е легендарния рапър Васко Теслата.

Миналата неделя, по случай гостуването на Галя и Миро в телевизионното студио, “Таймаут” излъчи специално подготвена пародия на клипа на KaриZма “Mr. Killer”. Въпреки доста крайните шеги в преработката, KaриZма демострираха добро чувство за хумор и се смяха най-много от всички.

Предаването “Таймаут” се излъчва "на живо" всяка неделя от 21:00 часа по телевизия ММ, а въпросите към гостите в него задават зрителите на адрес http://avtora.com/timeout

Сподели.