Диляна Попова и плеймейтката Златка Димитрова обират банка в новия БГ филм "Още една мечта"

Pinterest LinkedIn +

Цяла плеяда от модерните български кино звезди събира най-новия български филм "Още една мечта". Продукцията, чиито снимки завършиха преди броени дни, като реализацията на проекта отне цели шест месеца, блести с присъствието на Диляна Попова, Койна Русева, Мария Силвестър, Деян Донков, Братя Мангасариян и много др.

Самата крими екшън комедия проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир, която става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор.

Готови на всичко, красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си, като цената за нея ще зависи от миналото на всяка една от героините.

Любопитно е да отчетем и още едно известно име в актьорския състав, макар и до този момент тя да е позната с далеч по-провокативно амплоа. Това е знойната Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова, която ще пробва да ни убеди в своя потенциал на бъдеща филмова звезда.

Режисурата на "Още една мечта" е дело на Николай Мутафчиев, познат най-вече от работата си над част от изданията на гледаното ТВ комедийно шоу "Комиците", както и над последните три сезона на приключенското реалити Survivor. 

Сподели.