Дичо и Теди Кацарова с римейк на песен на легендарна група от 80-те

Pinterest LinkedIn +

Песента "Бялата пътека" е втората песен на заформилия се успешен тандем между Дичо и Теди Кацарова. След като преди шест месеца песента им "Остани", записана заедно със "София госпел хор", стана факт, Дичо и Теди отново сляха гласовете си в римейк на песен на легендарната група от 80-те години LZ. В оригинал песента е по текст на Жива Кюлджиева и е композирана от Христофор Захариев, дългогодишен китарист на LZ, в чиято памет е записана новата версия.

Клипът към песента е заснет от Костадин Кръстев-Коко. В него в ролята на половинка на Теди Кацарова влиза моделът Иван Георгиев – носител на фитнес титлата от 2015 г. "Менс физик". Партньорка на Дичо в клипа е френският модел Сабин Дарлет.

През лятото Дичо и Теди се включиха в проекта "Младите хора – бъдещето на България – това сме ние". Заедно с Руди, Дули, Муден и Кукушев те записаха песента "Агресия", насочена срещу агресията в училищата. Двамата все още не споделят дали има планиран и трети съвместен дует, но със сигурност от сега мечтаят за лятно турне из България през 2019 г.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.