Дичо + Бирата + Фи = нова песен и нов имидж

Pinterest LinkedIn +

„Нямам шеф” е първата стъпка в самостоятелната кариера на Дичо. Песента е записана със специалното участие на Део. Ритъмът на парчето е стопроцентов хип-хоп с елементи на поп.

Сингълът "Нямам шеф” е своеобразен коментар на Дичо за случилото се в близкото му минало, за раздялата му с бандата, на която беше фронтмен, и за това, което му предстои. "Бях момче за всичко аз”, "с мен сега се случват чудеса”, "започвам новата игра” са част от репликите в парчето, с които Дичо дава старт на новото си начало.

Три месеца бяха необходими на Дичо, Йордан Ставрев – Бирата (Phuture Шок) и Филип Александров – Фичо (Babyface Clan) да сътворят музиката на парчето. Текстът е дело на самия Дичо.

Преди дни в италианска вила близо до столицата беше заснет и видеоклипът към "Нямам шеф”. Режисьор на лентата е небезизвестият Валери Милев. За новата си бохемска визия и имидж, Дичо се довери на своята приятелка Диляна Попова – познато лице от модния подиум, която отскоро се занимава и с моден дизайн. Водещи лица във видеото естествено са Дичо, Део, Бирата, Фичо, както и седем екзотични момичета в оскъдно облекло.

Бирата, Дичо и Фи в новото видео  „Нямам шеф”

"Поддържаща” роля във видеото е поверена на Снупи, домашният любимец на Дичо.

От март месец тази година до днес, Дичо основа собствен лейбъл с многозначително име – "D 40”/ “Ди форти”/, както  вече са факт и десетте нови парчета, които ще видят бял свят през 2006 година. С тях Дичо е замислил да поднесе много изненади на родните фенове, една от които ще бъде съвместната му работа с Бат Венци от ЪПСУРТ.

Новата продукция на Дичо се реализира с подкрепата на Free Agents, които са копродуценти на изпълнителя.

Сподели.