Диана Любенова, Коцето Калки и куп плеймейтки в "Конан Варварина"

Pinterest LinkedIn +

Диана Любенова и Коцето Калки са най-познатите родни имена в новата мултимилионна продукция на Ню Имидж - "Конан Варварина", разкриха от екипа на продукцията.

Актрисата, която напоследък нашумя с българския сериал "Забранена любов", влиза в каста в ролята на амазонка, която ще се изправи срещу самия Конан, докато за Калки все още няма яснота какъв персонаж ще изпълни.

Според неофициална информация, във филма като статистки, отговарящи за солидната доза бг еротика, ще участват и куп красавици, които ще бъдат избрани от кандидатките за "Мис Плеймейт 2010" на Playboy.


Гадното копеле от "Аватар" ще тормози и Конан...

Сред другите български имена в актьорския състав можем да отличим още невръстния Йоан Карамфилов и Николай Мутафчиев, а безспорните звезди в лентата са "новия Конан" Джейсън Момоа, Стивън Ланг от "Аватар" и Рон Пърлман, който смени Мики Рурк в каста, след като последният поиска твърде висок хонорар от продуцентите.

Първоначално във филма се очакваше да се снима и румънският топмодел Алина Пушкауе, която обаче обърка графика с мистериозно заболяване и набързо бе натирена от екипа.

Макар слуховете да сочеха, че бюджетът на филма намалява, от продукцията обявиха, че това не отговаря на истината и е твърде вероятно той дори да надмине 100 милиона долара - сума, която все още не е била влагана в нито едно заглавие, заснето в България.


Ето го и наследникът на Шварценегер...

Засега се знае, че снимачните дестинации ще са в минния музей в Перник, където ще се снимат най-кървавите екшън сцени, в подножието на Витоша и в Каварна.

Очаква се снимките да започнат до няколко седмици, a oт екипа уточниха да не очакваме римейк на едноименния филм с участието на Арнолд Шварценегер, тъй като въпреки че е екранизация по романите на Робърт Хауърд, лентата ще ни предложи изцяло нов сюжет.

Сподели.