Ди Каприо и Бар Рафаели се разминават като непознати в Кан

Pinterest LinkedIn +

Новината за раздялата на Леонардо Ди Каприо (Leonardo diCaprio) с Бар Рафаели (Bar Refaeli) бе практически потвърдена и от израелския топмодел. Красавицата пристигна на фестивала в Кан, където се намира и популярният актьор, но между двамата определено не личи някога да е съществувало нещо повече от бегло познанство.

Звездата от "Титаник" (Titanic) и "Генезис" (Inception) предпочита да прекарва свободното си време в компанията на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) и Шон Пен (Sean Penn), докато Рафаели се забавлява на червения килим в тази на приятелката на Джордж Клуни (George Clooney) - Елизабета Каналис (Elisabetta Canalis).

Тук можем да отворим и малка скоба с въпросителна дали същата съдба не е сполетяла и последнoто споменато име, тъй като се очакваше тя да дефилира на Лазурния бряг именно в компанията на Клуни.

Бар Рафаели и Елизабета Каналис

Вместо това двете дами представиха нови модели на Роберто Кавали в зашеметяваща фотосесия на яхтата на дизайнера в Кан, а Ди Каприо се гушкаше на друга частна яхта с красавицата от сериала Gossip Girl Блейк Лайвли (Blake Lively).

Все още обаче връзката между двамата не е официално оповестена от нито един от тях, въпреки че най-често те могат да бъдат засечени в собствената си компания или по двойка със Спилбърг и съпругата му Кейт Кейпшоу. 

Сподели.