Десислава и продуцентът на Spice Girls на една сцена на Secret Concert

Pinterest LinkedIn +

Българската певица Десислава и продуцентът и китарист на групата Spice Girls Джон Тимъс (John Themis) ще излезнат на една сцена на престоящия Secret Concert на 13 ноември, организиран от MAD TV.

Идеята на шоуто е концертът да се състои на необикновено място, което се пази в тайна.

"Концертът няма да се проведе в обичайните зали или клубове, а на място, където никога не сте били", каза изпълнителният продуцент на Secret Concert и Програмен директор на MAD TV Радослав Кавалджиев на предсконференция по повод събитието.

Джон Тимъс е работил със световноизвестни изпълнители като Кайли Миноуг (Kylie Minogue), Елтън Джон (Elton John), Крейг Дейвид (Craig David), Джордж Майкъл (George Michael).

Освен Тимъс в България за събитието ще дойде и един от най-известните изпълнители на Гърция, чието име също се пази в тайна.


Организаторите на концерта обясняват подробности около събитието. Снимка: Avtora.com 

Десислава ще направи дует и с един много известен български изпълнител, чиято самоличност също ще бъде разкрите по време на концерта.

Подбора на песните за сетлиста на концерта е лично на Десислава, като не е нужно всички песни да са кавъри на любими изпълнители на певицата, а може и нови версии на старите й хитове. 

"След този концерт Десислава ще излезе с напълно нова визия и нов стил", каза Кавалджиев.

Бройката на гостите на шоуто ще бъде ограничена - 300 души. Публиката ще бъде избрана след SMS томбола и в деня на събитието щастливците ще бъдат откарани до тайнственото място с автобуси.

Междувременно стана ясно, че Петя Павлова ще гостува на гръцкия офис на MAD TV, заради големия интерс към новия й сингъл "Obscenely Delicious" в южната ни съседка.

Сподели.