Десет Green Day нива и ексклузивен трак на бандата в Angry Birds Friends

Pinterest LinkedIn +

Секвенция от 10 нива на името на Green Day дебютира в Angry Birds Friends на 20 август, давайки шанс на феновете на групата и хитовата игра да чуят преди всички останали част от неиздадено към момента парче от предстоящия нов албум на музикантите - ¡Uno!

Озаглавена Troublemaker, песента може да бъде прослушана при отключването на специалното секретно бонус ниво, в центъра на което са поставени три прасета, създадени по образ и подобие на Били Джо Армстронг, Майк Дърт и Tre Cool. Фронтменът на мултиплатиненото американско пънк трио разкрива, че както той, така и двамата му колеги играят популярната игра, започнала съществуването си като iOS ексклузивно заглавие.

"Толкова е зарибяваща, че когато седнахме да я играем за пръв път, не можехме да спрем", твърди Армстронг. Нещо, което човек лесно може да си представи, след като според статистиката над 30 млн. играят Angry Birds всеки ден. Разбира се, също толкова вероятно е изявления в подобен дух да са упоменати изрично с отделна клауза в договора между Green Day и Rovio.

Независимо каква е истината, в последно време Green Day са твърде заети, за да играят каквото и да било. Те работят едновременно по три албума - ¡Uno!, ¡Dos! и ¡Tré!, първият от които ще включва както Troublemaker, така и вече издадените сингли Oh Love и Kill The DJ, и ще се появи на музикалния пазар на 25 септември.

Сподели.