Depeche Mode пристигат в България със собствено оборудване

Pinterest LinkedIn +

Част от екипа на Depeche Mode ще пристигне още днес в София, за да започне строежа на сцената на стадион Локомотив, където на 21 юни ще се състои концертът на групата.

Техническият екип на Depeche Mode, който пътува с групата по време на  цялото й турне и изцяло ще се грижи за сцената, звука и осветлението на концерта на стадиона Локомотив, наброява над 150 души. Част от него ще изгради и огромните монитори, които ще бъдат в задната част на сцената – всеки с тегло 6 тона. Самата сцена ще е с дължина 40 м. и 18 м. висока.

Стадион „Локомотив” ще събере над 30 000 почитатели на великата група, информират още организаторите на събитието – Sofia Music Enterprises. Над 300 охранители ще се грижат за реда и удобството на феновете; на разположение ще бъдат и екипи на Бърза помощ, както и доброволци от БЧК.

Зоната около стадиона ще бъде затворена за лични МПС, така че посетителите трябва да предвидят начина си на придвижване.

За да се улесни достъпа до мястото на всеки от присъстващите, са обособени четири пропусквателни пункта с общо 20  входа за проверка на публиката. За удобство на инвалидите със специални колички е осигурен достъп от вход „VIP”. За целта е определена зона, с възможност за добра видимост на изпълнителите. 

Изтеглянето до входове: 1А, 1, 2, 3 и вход-Терен, ще бъде удобно, ако посетителите се придвижат с автомобилите си по „Илиенско шосе” до паркинг „Илиенци”. Тези, чиито билети са с места от вход 4 и 5, следва да се движат по бул. „Ген. Никола Жеков”.

Пропусквателният капацитет на всяка от 20-те точки е максимум 720 човека за един час. Затова организаторите призовават всички да се придвижат по възможност по-рано към стадион „Локомотив”. Както вече беше съобщено, вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 16:00 ч.

Сподели.