Део: Взимах наркотици и веднъж щях да умра. Спортът ме спаси!

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-популярните телевизионни лица в България през последните десет години – Деян Славчев-Део – разкри в своята изповед за специалния епизод на Dancing Stars, излъчен на 20 май 2013 г., че е имал сериозна наркотична зависимост и е бил на крачка от смъртта.

"През 2007-ма година дадох едно ново начало на своя живот. Опитах се да започна да казвам "чао" на едни неща, много лоши неща, които бяха станали по някакъв необясним за мен начин част от моя живот", започна Део, който наскоро обяви края на връзката си с Лора Караджова, продължила 8 години, и началото на тази с партньорката си в Dancing Stars – Елена.

"В началото на моята кариера всичко ми се случи без много напрежение и някак си от само себе си. Тръгнаха си нещата ей така – без много-много да ги мисля, без много да се напъвам. И точно както всичко ми се подреждаше в живота ей така от само себе си, отръки, ей така лекичко си залитнах…

И за какво говоря в момента? Срам ме е малко, но това са си… наркотици", сподели със зрителите на Нова телевизия 37-годишният водещ, актьор, рапър и претендент за титлата Dancing Star на България, изповядвайки се пред Елена.

"Твоят другар се беше оплел за един период сериозно в тях. През цялото време съм бил с ясното съзнание, че това нещо е вредно, обаче съм го правил. Брутално е това! Това по телевизията не съм го казвал май…

Имаше една ситуация, когато щях да умра. Около 24 часа бях на ръба… Изядох едно хапче, в което според мен имаше LSD. И не го знаех това, мислех, че е Ecstasy само. Оттогава спрях с Ecstasy-то. Бях стигнал до 9!"

Део посочва като най-сериозен стимул за отказването си от наркотиците увлечението си по спорта и в частност по сърфа, "който по чисто химически начин ми замести всичките тея процеси, които се случват в организма с помощта на наркотиците".

Въпреки засвидетелстваното възхищение от страна на журито за смелостта му да разкрие през какво е преминал, четиримата съдии не спестиха на Део и Елена критиката за техническите несъвършенства на танца им, вдъхновен от личните му преживявания през последните години.

След края на танцовия маратон двамата се наредиха на предпоследно място в класирането и са застрашени от елиминация две седмици преди големия финал.

Сподели.