Део ще е водещ на X Factor, победителят записва песен със Sony Music Entertainment

Pinterest LinkedIn +

Едно от безспорно популярните лица на родния ТВ екран, актьор и музикант - Део, се завръща тази есен в най-яркото си амплоа. Деян Славчев, както е истинското му име, ще е водещ на новото музикално реалити шоу - X Factor.

Tова е поредният път, в който Део си сътрудничи с Нова телевизия, след като вече се изяви в ефира на медията, спечелвайки благотворителното издание на VIP Brother 3, изкарвайки един сезон с "Царете на комедията" и спечелвайки титлата "Звезден репортер" на 2009 година.

Самото предаване пък ще позволи, за първи път в историята на родните музикални шоу формати у нас, победителят да запише сингъл в реномирано международно студио с подкрепата на Sony Music Entertainment.

Така той ще има шанс да започне звездната си кариера с екип от доказани на международната музикална сцена професионалисти. При успешна реализация на сингъла, първият победител в X Factor в България ще получи възможност да продължи с издаване и на цял албум.

А поне засега този щастливец може да е всеки един - първоначалният кастинг за X Factor е на 15 юни в Пловдив, следват Варна - на 25 юни, София - 2 юли, Плевен - 9 юли и Бургас - 16 юли.


Сподели.