Део и Дичо се сбиха заради Левски и ЦСКА, прибраха ги в ареста

Pinterest LinkedIn +

Като типични футболни запалянковци, които имат различни отборни пристрастия, Дичо и Део се сбиват, а заради непристойното им поведение, провокирано от вечния двубой Левски - ЦСКА, ги тикат в килия.

Да, двамата приятели могат да се сбият единствено и само на филм. Тази седмица Дичо и Део бяха заснети за поредната сцена от новата българска гангстерска комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Филмът тръгва по екраните у нас през зимата, като в момента снимачният процес е в разгара си.

В каста на лентата участват атрактивни лица от новото българско кино като Ивайло Захариев, Деян Донков, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Влади Въргала и др.

"Пистолет, куфар и три смърдящи варела" разказва за Антон по прякор "Красивия", който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си.

"Красивия" решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои.

А именно: наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге – гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар…

Сподели.