Денс шоу за премиерата на "High School Musical 3: Senior Year" у нас

Pinterest LinkedIn +

Специално танцово шоу ще бъде представено в София по случай премиерата на филма "Училищен мюзикъл 3: На прага на колежа" (High School Musical 3: Senior Year). Денс шоуто ще се състои на 22 и 23 ноември 2008 г. във фоайето на Cinema City.

Сред атракциите, подготвени за премиерата на музикалната комедия у нас, е участието на танцовите инструктори от клуб "Елиас", които ще демонстрират стъпки на популярни танци на всички желаещи да са включат.

Същинското денс шоу ще стартира с изпълненията на различни танцови формации от клуба. Програмата ще включва танци в стил брейк, спортни танци и салса.

Продукцията на Walt Disney - "Училищен мюзикъл 3: На прага на колежа" е заснета под режисурата на Кени Ортега (Kenny Ortega ), а главните роли са поверени на Зак Ефрън (Zac Efron), Ванеса Хъджинс (Vanessa Hudgens), Ашли Тисдейл (Ashley Tisdale) и други. Сюжетът на лентата разказва историята на група гимназисти, които, на прага на своето дипломиране, решават да направят мюзикъл, в който да изразят чувствата си.
Сподели.