Деми Ловато в танц с дявола: Бях на 5 минути от смъртта!

Pinterest LinkedIn +

28-годишната звезда е с мозъчно увреждане заради свръхдозата през 2018-та

Деми Ловато разказва за тежката борба със зависимостта си в документален филм, чиято премиера е на 23 март. Тя публикува трейлър в социалните мрежи, в който описва част от травматичните си преживявания преди три години, когато беше открита в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис след свръхдоза.

„Според лекарите съм имала не повече от 5-10 минути живот, получих три инсулта, а след това и инфаркт“, споделя 28-годишната изпълнителка на песента Sober (Трезва). Парчето излиза само няколко седмици преди трагичното събитие, а в него тя признава, че след 6-годишно въздържание отново се е завърнала към порока си.    

Последиците от предозирането не се оказват фатални, но и до днес звездата страда от замъгляване на зрението, има трудности при четене и не може да шофира. Певицата започва с кокаина едва на 17-годишна възраст, а година по-късно се налага да постъпи в рехабилитационна клиника. Там й поставят диагноза биполярно разстройство, по същото време се налага да се справя и с булимия.

Филмът на Деми Ловато „Да танцуваш с дявола“ ще бъде излъчен в четири части. Нейната цел е да помогне на хората, които се сблъскват със същите проблеми. Ще бъде засегната също темата за неуспешния й и доста кратък брак с актьора Макс Ерих.  

„Имах много животи, като котка, сега съм в деветия си живот“, вдига завесата пред феновете си Деми, чиято звезда на славата изгрява като актриса в тийнейджърска поредица, преди да стартира с успешната си музикална кариера.

  


Сподели.