Delinquent Habits: Писна ни от рапъри, пеещи за пари, коли и жени!

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Айвс Айри (Ives Irie) a.k.a. El Guero/El Huero Loco от Delinquent Habits разказа пред Music Space TV повече за посланията в последния албум на групата "The Common Man" и за ролята на религията в живота му.

"Посланието на албума е много голямо. Уморен съм от рапърите и хората като цяло,които смятат, че колкото повече пари имаш, толкова по-добър човек си или че ако нямаш пари си пълен боклук", коментира той с известна горчивина.

"Някои от най-добрите хора, които познавам, нямат нищо. Това са обикновените хора, които си гледат семейството и се притесняват как да платят сметките. Това са хората, които ценя", продължава разпалено Айвс Айри.

На въпроса дали краят на света е близо, той без колебание отговори, че това твърдение е смешно за него като християнин, тъй като няма човек, който да знае времето и мястото на смъртта си.

Рапърът от Delinquent Habits допълни, че не забравя обикновените хора и по време на концертите си, като им раздава текила, което се е превърнало в запазена марка на групата през годините.


Сподели.