Дейвид Тенант и Били Пайпър се завръщат за 50-годишнината на Doctor Who!

Pinterest LinkedIn +

В навечерието на своето завръщане за седми сезон sci-fi сериалът Doctor Who обяви първите актьори, които ще се присъединят към Мат Смит (Matt Smith) за 50-годишнината на поредицата.

Новината, която всички фенове на Doctor Who очакваха, вече е факт – Дейвид Тенант (David Tennant) и Били Пайпър (Billie Piper) ще се завърнат в ролите си на Доктора и Роуз.

В допълнение към техните имена BBC обяви и участието на британската кино легенда Джон Хърт (John Hurt), чиято роля все още е обвита в мистерия.

Планирана като един от специалните епизоди за празненствата по случай 50-годишнината, която се навършва през ноември 2013 г., продукцията ще бъде излъчвана по BBC One и ще бъде с времетраене от 90 минути.

Като сценаристи отново се завръщат Стивън Мофат (Steven Moffat) и Марк Гатис (Mark Gattis), а на режисьорския стол ще се изявява Ник Хюран (Nick Hurran), който вече има зад гърба си четири епизода на Doctor Who.

Sci-fi сериалът се завръща в ефира на BBC One тази вечер (30 март 2013 г.) с нови осем епизода от стартиралия през есента на 2012 г. седми сезон.

Сподели.