Дейвид Финчър филмира Suit & Tie на Джъстин Тимбърлейк. Виж lyric видео на парчето тук!

Pinterest LinkedIn +

Дейвид Финчър (David Fincher) отново обединява сили с Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), но не за игрален филм, а за новия видеоклип на певеца към песента Suit & Tie.

Финчър проби в киното с трилъра Alien 3 (Пришелецът 3) през 1992 г., но преди това доби популярност с няколко музикални клипа, които режисира.

В почти 30-годишната си кариера режисьорът е работил със звезди като Madonna, Billy Idol и Aerosmith, за които Финчър прави клипа към класиката Janie’s Got a Gun.

Снимките за дългоочаквания нов сингъл на Тимбърлейк са започнали преди няколко дни, като на снимачната площадка е присъствал и Jay-Z, което предполага, че той също ще участва във видеото.

Клипът към Suit & Tie е вторият проект, в който Дейвид Финчър и Джъстин Тимбърлейк работят заедно след спечелилия три награди "Оскар" филм The Social Network (Социалната мрежа).

Освен с нова музика през 2013 г. Тимбърлейк ще зарадва феновете си и с участие в три филма, като един от тях е дългоочакваната нова музикална драма на Джоел и Итън Коен – Inside Llewyn Davis.

Сподели.