Дейв Грол: Не знам дали с Foo Fighters ще свирим отново

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на Foo Fighters Дейв Грол (Dave Grohl) сподели: "Честно казано, не знам кога ще го правим отново", с което даде да се разбере, че може би няма да свирят доста дълго време.

По време на епичното шоу на Global Citizen Festival в Сентръл парк, Ню Йорк, на 29 септември, Грол каза "това е всичко" пред шейсетхилядната публика, преди да изсвирят четвъртата си песен за вечерта Learn To Fly.

Въпреки тъжната вест, групата успя да успокои феновете, като изсвири едни от най-харесваните от тълпата песни като My Hero, Times Like These, All My Life и Best Of You, а за финал Everlong, като Дейв каза: "Аз не знам кога, но ние ще се видим отново."

Global Citizen Festival е планиран заради предстоящото заседание на Общото събрание на ООН в Ню Йорк, което ще се проведе идния месец. Организаторите използваха иновативен подход за разпространението на билети като всички фенове, които са искали безплатен билет, е трябвало да се регистрират на globalvitizen.org и да спечелят точки, гледайки видеоклипове за бедност, малария, детска смъртност и други глобални проблеми. Повече от 71 000 са се регистрирали, като 60 000 от тях са получили билет за събитието в Сентръл парк. 

Сподели.