Дейн ДеХаан взема ролята на Хари Озбърн в The Amazing Spider-Man 2

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът на The Amazing Spider-Man (Невероятният Спайдърмен) съобщи в социалната мрежа Twitter, че американският актьор Дейн ДеХаан (Dane DeHaan) ще изиграе Хари Озбърн във втора част от трилогията.

Актьорът, който стана любимец на киноманите с играта си в тазгодишната sci-fi драма Chronicle (Хроники), ще се превъплъти в ролята на най-добрия приятел на Питър Паркър, който отново ще бъде изигран от Андрю Гарфийлд (Andrew Garfield).

Към тях ще се присъединят прекрасната Ема Стоун (Emma Stone), която отново ще бъде Гуен Стейси, както и Шейлийн Удли (Shailene Woodley), която е ангажирана за ролята на друга любов на Спайдърмен – Мери Джейн Уотсън.

ДеХаан ще трябва да стъпи в обувките на самия Джеймс Франко, който преди десет години също се превъплъти в Хари Озбърн, само че в трилогията на Сам Реми (Sam Raimi).

Снимачният процес за продължението на The Amazing Spider-Man трябва да започне в началото на 2013 г., тъй като насрочената премиерна дата за филма е 2 май 2014 г. Все още предстои да бъдат обявени подробности за сюжета.

Сподели.