Деян Донков снима порно и продава оръжия в нов български филм! Тийзър на "Още една мечта"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи дебютен тийзър на най-новия български филм - "Още една мечта". Продукцията бе показана премиерно по време на последното издание на "София Филм Фест" пред подбрана публика, а съвсем скоро се очаква да влезе в програмата и на още няколко кино фестивала.

Зад реализацията на лентата застава Николай Мутафчиев, който познаваме от ТВ шоуто "Комиците" и Survivor, като той е също така част и от каста на филма.

Безспорен интерес обаче предизвикват и другите имена в актьорския състав - тук са секссимволът на родната театрална сцена Деян Донков, топмоделът Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева и дори плеймейтката Златка Димитрова, за която това ще е нов опит да пробие на големия екран.

Както можем да предположим, тя ще е и в персонажа на еротичен модел. Иначе сюжетната линия се завърта около ексцентричното приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия, които решават да оберат банка.

След срещата с неуспял кинорежисьор, те се впускат в начинанието си, като по пътя срещат различни герои, сред които Деян Донков и Николай Мутафчиев като руски мафиоти, снимащи порно филми и продаващи оръжие.

Официалната премиера на "Още една мечта" е през есента на 2012 година, дотогава ви предлагаме традиционната порция кадри и тийзър трейлър.


Сподели.