Dead Space 2 идва с ключ към доспехи за Dragon Age 2

Pinterest LinkedIn +

Предстоящото продължение на сървайвъл хорър шутъра от трето лице Dead Spаce, което ще се появи на пазара на видео игри през идната седмица, ще съдържа код, даващ достъп до специални доспехи в ролевата игра Dragon Age 2, обявиха издателите на двете заглавия, Electronic Arts. Въпросните доспехи са били притежание на Сър Исаак от Кларк (алюзия към името на главния персонаж в Dead Space - супервойнът Исаак Кларк) и включват ботуши, броня, ръкавици и шлем.

Ботушите и ръкавиците дават бонус към общото въоръжение на играча, бронята и шлемът пък ще позволяват инкрустирането на руна, като шлемът ще "помпа" критичното поражение на играча. Всички елементи от доспехите ще изискват високи стойности на Dexterity и Cunning.

"Смразяващите истории за Сър Исаак от Кларк са предпочитани от бардовете, които ги разказват в малките часове на нощта, причинявайки кошмари у онези слушатели, които имат слаби сърца", се казва в официалната страница на Dragon Age 2, чиято дата на издаване за PC, PS3 и Xbox 360 е 11 март.

По подобен начин производителите на Dragon Age - BioWare, обвързаха игрите Dragon Age: Origins и Mass Effect 2, предоставяйки на притежателите на първата игра ключ за Blood Dragon Armor, съвместим с главния герой от космическото RPG. Dark Space 2 е разработка на Visceral Games и от 21 декември на разположение на Xbox 360 и PS3 играчите е официалната демо версия на играта.  

Сподели.